Ändra mitt eget namn

Hej!
Jag har någongång innan jag gifte mig varit inne på er sida och då sparades mitt gamla efternamn. Nu när jag gick in för att registrera enskild firma så hittar jag ingenstans där jag kan ändra det efternamn som verkar vara sparat hos er. Hur gör jag? Mitt gamla efternamn är Sagadin och mitt nya efternamn är Strömkvist.
Brigita Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Brigita!

  Efternamn ändras hos Skatteverket och folkbokföringen. Vi får automatiska aviseringar från folkbokföringen när en person har ändrat sitt namn och uppgifterna ändras då i våra register.

  Om det är namnet som visas när du loggar in på Mina sidor på www.verksamt.se, så hämtas dessa uppgifter utifrån vad som har registrerats för just din e-legitimation. För att ändra dessa uppgifter, måste du kontakta den som har utfärdat din e-legitimation.


  Med vänlig hälsning
  Emelie
 • Hej!

  Betyder det att namnet på ens enskilda firma kommer att ändras automatiskt om man byter efternamn, förutsatt att namnet på den enskilda firman är ens för- och efternamn?
  Elin
 • Hej Elin!

  Nej. Det registrerade företagsnamnet hos oss ändras inte om du byter efternamn. Det är bara namnuppgifterna på dig som innehavare av företagsnamnet som ändras per automatik.

  Vill du ändra det registrerade företagsnamnet måste du skicka in en ändringsanmälan.

  Med vänlig hälsning.
  Tobias
 • Hej,
  jag undrar hur man kan ändra bolagets namn! Inte som ägare men som förtaget.

  tack
  MVH
  M.Hadeer
  Mohamad
 • Hej Mohamad!

  Du behöver skicka in en ändringsanmälan om du vill ändra företagsnamnet.
  Du kan enklast anmäla ändring av företagsnamnet via vår e-tjänst på verksamt.se

  Med vänlig hälsning
  Helén
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.