Beställa registreringsbevis

Hej!

Hur går jag tillväga för att beställa ett registreringsbevis?

Kommentarer

 • Mina Sidor eller i Bolagsverkets app kan du enkelt ladda ner ditt registreringsbevis. Därifrån kan du sedan även skicka det vidare, skriva ut eller spara det.

  Med funktionen Sök företagsfakta kan du betala med kort och få ett elektroniskt registreringsbevis med e-post. Tänk på att beställningen endast är nedladdningsbar i 48 timmar efter att betalningen gått igenom.

  Du kan även beställa registreringsbevis mot faktura och få det postat till dig.

  Mer information om registreringsbevis hittar du här.
  Tobias
 • Kan jag, som förut, beställa en pdf av mitt registreringsbevis, eller måste jag ladda ner appen för att göra det, vilket betyder att jag måste ha en smartphone för att göra det (som jag inte har), eller?
  mårten
 • Hej Mårten!

  Du kan köpa en kopia av ditt registreringsbevis med funktionen Sök företagsfakta. När betalningen har genomförts kan du ladda ner beviset i PDF-format.

  Med vänlig hälsning
  Tobias
 • Jag ska beställa ett registreringsbevis på företaget jag driver process mot jag har gått in på appen men där står att jag ej finns någon info om mig fast jag har enskild firma samt varit delägare och styrelseledamot i det företaget jag  nu driver process mot

  Andrea
 • Hej Andrea!

  I appen kommer du endast åt de företag som är registrerade hos oss och som du fortfarande är registrerad som företrädare för.

  Om du inte har sökt ett namnskydd hos oss för din enskilda näringsverksamhet så är du endast registrerad hos Skatteverket.

  Om du är avanmäld som företrädare från aktiebolaget men ändå behöver en kopia av registreringsbeviset så kan du köpa det direkt via funktionen Sök företagsfakta.

  Med vänlig hälsning
  Tobias
 • Hej,

  Vi säljer just nu en lägenhet i vår brf och jag ska ha med ett intyg som intygar att jag är från styrelsen i huset. Vilken variant av registreringsbevis behöver jag? Min privata där jag knappar in mitt personnummer(där det kanske står att jag är styrelsemedlem precis som på skatteverkets sida) eller föreningens där jag knappar in org nr?
  j
 • Hej J!

  I detta fall så spelar det ingen roll vilket bevis du beställer, båda fungerar. Men kolla gärna med föreningen eller mottagaren vilket bevis de önskar.

  Med vänlig hälsning
  Helén
 • Hej! Banken efterfrågar ett "färskt" registeringsbevis. Hur går jag tillväga för att få ett uppdaterat registreringsbevis? Dvs att utskriftsdatunmet blir dagens datum och inte då dokumentet skapades. MVH H
  Henrik
 • Hej Henrik!

  När man beställer ett registreringsbevis så finns både objektets registreringsdatum samt även utskriftsdatum med.

  Med vänlig hälsning
  Helén

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.