Byta kontaktperson

Hur byter man kontaktperson hos bolagsverket.

Kommentarer

 • Hej Jan!

  Om du vill byta kontaktperson för företaget i ett specifikt ärende så beror det först på vilket sätt du skickat in ärendet.

  Är ärendet inskickat via vår del i e-tjänsten verksamt.se väljer du att komplettera ärendet och sedan ändra uppgifterna under rubriken Kontaktuppgifter i ärendet.

  Har du skickat in ditt ärende på blanketter via posten kan du antingen fylla i första sidan av anmälningsblanketten och skicka in den till ditt ärende eller skicka in de nya uppgifterna via e-post. Glöm inte att referera till ditt ärendenummer.

  Med vänlig hälsning
  Tobias
 • Men när vi skickade in årsredovisningen så anmälde vi inte någon specifik kontaktperson men bekräftelsemailet gick ändå till vår VD. Finns det någon generell kontaktperson som är registrerad hos Bolagsverket?
  Jan
 • Hej igen Jan!

  Om ingen specifik kontaktperson anmäls i ärendet så skickas alltid bekräftelsen till den registrerade kontaktadressen för företaget. Meddelandet skickas i första hand via e-post om en sådan finns registrerad.

  Jag rekommenderar dig att kontrollera företagets registrerade adressuppgifter. Skulle ni behöva ändra dessa är det avgiftsfritt och görs enklast via vår del i e-tjänsten verksamt.se eller via Bolagsverkets app.

  Med vänlig hälsning
  Tobias
Inlägget är stängt för ytterligare kommentarer.