Till senaste kommentaren
Kommentaren du söker har flyttats till en ny diskussion, eller är borttagen.

Lägga till Bygg Verksamhet till handelsbolagets arbets uppgifter

Hej
Jag vill veta hur jag lägger till Bygg verksamhet till min firmas arbetes uppgifter.
Var startar jag med att lägga in den nya informationen?
Vad har den för KOD?
Hälsningar
Robert
Robert Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Robert!

  Du anmäler enklast handelsbolagets nya verksamhet i Bolagsverkets e-tjänst på verksamt.se. Du börjar med att logga in i tjänsten och fyller i de uppgifter som ska ändras.

  Därefter skriver du under ärendet med din e-legitimation och bjuder in övriga bolagsmän att skriva under. Du bjuder in bolagsmännen genom att fylla i deras e-postadress. När det är klart måste du logga ut från tjänsten. Endast en person i taget kan vara inloggad på ärendet.

  Alla bolagsmän måste skriva under ärendet med sin e-legitimation. Den sista bolagsmannen som skriver under ska också skicka in ärendet till Bolagsverket. När hen trycker på knappen "Skicka in" kommer ett id-nummer att visas på skärmen som bekräftar att vi har tagit emot ärendet.

  När du anmäler ny verksamhet till Bolagsverket beskriver du den med ord. Vi har inga koder för olika verksamheter. Skatteverket däremot använder sig av koder för att beskriva verksamheten, så kallade SNI-koder. Även Skatteverket har en e-tjänst på verksamt.se där du kan uppdatera företagets SNI-koder.

  Med vänlig hälsning
  Annika
 • Har en enskild firma och är frisör, vill nu även lägga till, företags coachning.
  Hur går jag tillväga då?
  Gunilla
 • Hej Gunilla!

  Det gör du enklast i vår e-tjänst på Verksamt.se. Kom ihåg att även kontakta Skatteverket då det kan finnas uppgifter du behöver ändra eller lägga till även där.

  Med vänlig hälsning

  Helén

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.