Ändra namnförslaget i verksamt

Hej!

Jag har skrivit fel i företagsnamnet. Just nu är det inte registrerat men det är skickat till banken i väntan på bankintyg. Hur kan jag ändra det innan det registreras?

Kommentarer

 • Hej Annika!

  Eftersom bankintyget utfärdas mot ditt första namnförslag så har du nu två alternativ att välja mellan.
  1. Logga in på ditt ärende och avbryt förfrågan om bankintyg. Korrigera ditt namnförslag och skicka sedan en ny förfrågan om bankintyg.
  2. Vänta tills bankintyget är utfärdat. Innan du sedan skickar in ditt ärende skriver du ett meddelande i menyvalet Övriga upplysningar där du ersätter ditt första namnförslag med ett nytt.
  Med vänlig hälsning
  Tobias
 • Hej!

  Tack för svar. Men var hittar jag övriga upplysningar? Allt är nu klart för underskrift mem jag hittar inte övriga upplysningar så jag kan göra en ändring i namnet

  Mvh
  Annika
  Annika
 • Hej igen Annika!

  I menyfältet ska du ha ett menyval som heter Övrigt. Om du öppnar det valet finns det ett val som heter Övriga upplysningar. Där kan du skicka med övrig information i fritext.

  Om du av någon anledning inte kan göra det valet kan du också slutföra din anmälan och skicka in den. Direkt efter att du skickat in den kan du sedan från Mina sidor välja att komplettera det inskickade ärendet med ett nytt namnförslag.

  Med vänlig hälsning
  Tobias

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.