Ändra namnförslaget i verksamt

Hej!

Jag har skrivit fel i företagsnamnet. Just nu är det inte registrerat men det är skickat till banken i väntan på bankintyg. Hur kan jag ändra det innan det registreras?

Kommentarer

 • Hej Annika!

  Eftersom bankintyget utfärdas mot ditt första namnförslag så har du nu två alternativ att välja mellan.
  1. Logga in på ditt ärende och avbryt förfrågan om bankintyg. Korrigera ditt namnförslag och skicka sedan en ny förfrågan om bankintyg.
  2. Vänta tills bankintyget är utfärdat. Innan du sedan skickar in ditt ärende skriver du ett meddelande i menyvalet Övriga upplysningar där du ersätter ditt första namnförslag med ett nytt.
  Med vänlig hälsning
  Tobias
 • Hej!

  Tack för svar. Men var hittar jag övriga upplysningar? Allt är nu klart för underskrift mem jag hittar inte övriga upplysningar så jag kan göra en ändring i namnet

  Mvh
  Annika
  Annika
 • Hej igen Annika!

  I menyfältet ska du ha ett menyval som heter Övrigt. Om du öppnar det valet finns det ett val som heter Övriga upplysningar. Där kan du skicka med övrig information i fritext.

  Om du av någon anledning inte kan göra det valet kan du också slutföra din anmälan och skicka in den. Direkt efter att du skickat in den kan du sedan från Mina sidor välja att komplettera det inskickade ärendet med ett nytt namnförslag.

  Med vänlig hälsning
  Tobias
 • Hej
  jag är registrerad som enskild företagare och företagsnamnet är mitt personligt namn just nu,
  Vad ska jag göra för att ändra namnet på företag och hur ?
  tack / hälsningar Fafa
  Fafa
 • Hej Fafa!

  Det lättaste sättet att registrera ditt företag eller göra en namnändring är via vår del i e-tjänsten verksamt.se. Det krävs att du har tillgång till e-legitimation för att kunna använda dig av den sidan.

  Om du inte registrerat ett namnskydd för din verksamhet tidigare ska du välja att registrera en ny enskild näringsverksamhet hos oss på Bolagsverket.

  Om du redan har registrerat namnskyddet hos oss så hittar du din registrering direkt under menyvalet Företag på Mina Sidor och du kan därifrån välja att skicka in en ändring av registreringen.

  Med vänlig hälsning

  Helén
 • hej Hyr kan jag ändra post adress mail adress

  Selahattin
 • Hej Selahattin!

  I vår app och på verksamt.se ändrar du adress för dig eller ditt företag. Det är en kostnadsfri tjänst. Du kan läsa mer på vår webbplats.

  Med vänlig hälsning
  Helén
 • Hej,

  Går det att ändra ordning på de namnförslag jag angivet efter att ansökan skickats in? Är hos Bolagsverket nu för granskning.
  Susanne
 • Hej Susanne!

  Nej. Du kan inte ändra ordningen via verksamt.se efter att kompletteringen skickats in.

  Om du har tillgång till ditt ärendenummer som referens kan du kontakta vår kundtjänst via e-post och förklara i vilken ordning du vill få dina namnförslag granskade. Handläggaren kan då manuellt ändra ordningen så länge handläggningen inte påbörjats.

  Har du inte tillgång till ditt ärendenummer rekommenderar jag dig att i första hand kontakta vår kundtjänst via telefon så kan de hjälpa dig att ta fram det.

  Med vänlig hälsning
  Tobias

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.