Till senaste kommentaren

Hur skriver bolagsmännen under anmälan på verksamt.se?

Min sambo och tillika bolagsman har skapat ett handelsbolag och skrivit under via BankID. Vill komma in till rätt ställe så jag kan skriva under så vi kan betala och registrera.
Wenche Rapportera olämpligt innehåll

Kommentarer

 • Hej Wenche!

  När du och din sambo ska anmäla att ni vill starta ett handelsbolag ska ni, precis som du säger, skriva under anmälan båda två.

  Jag tolkar dig som att din sambo har loggat in på verksamt.se med sin e-legitimation och lagt in alla uppgifter. Vid steget där ärendet ska skrivas under kommer det upp en sida som heter "Bjud in för underskrift". Där kan sambon fylla i din e-postadress. Då får du ett mejl med en länk till ärendet så att du kan skriva under.

  Ni kan inte vara inloggade samtidigt i ärendet.

  Om sambon har missat att ange din e-post kan du ändå hitta ärendet. Börja med att logga in på verksamt.se. I menyn Mina sidor klickar du på Mina uppgifter > Utkast. Där hittar du ditt ärende och väljer att du vill visa utkastet. Då ser du ärendet och kan skriva under anmälan.

  Kom ihåg att klicka på "Skicka in" efter att du har skrivit under. Du kan även välja att betala avgiften för ärendet direkt i tjänsten.


  Med vänlig hälsning
  Annika

Kommentera eller skriv ett nytt inlägg

Ditt namn och inlägg kan ses av alla. Din e-post visas aldrig publikt.